BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Navigáció: Újabb nagy dobásra készül az NNG

Új termékcsalád kifejlesztésén dolgozik az NNG, az autósoknak szánt megoldás várhatóan 2020-tól lesz szélesebb körben elérhető – mondta el Giles Shrimpton, a társaság március elején kinevezett ügyvezető igazgatója. A fejlesztés része annak a stratégiának, amelynek keretében a következő években is megtartanák a gyors, 10 százalék feletti bevételnövekedést. Giles Shrimpton bejelentette azt is, hogy az idén várhatóan 150 fővel bővül a budapesti központú cégnél dolgozók száma, így az év végére a létszám elérheti az ezer főt.

Az autós navigációs rendszert fejlesztő, a világ vezető gyártóinak beszállító társaság világszerte 12 irodát és négy képviseletet működtet. A vállalat az elmúlt években dinamikusan növelte bevételét, és a gyors fejlődés a múlt évben is folytatódott. Az NNG 2014-re 23,5 milliárd forintos forgalomról és 6,4 milliárd forintos nyereségről számolt be. A céget nyolc hónapig megbízott ügyvezetőként irányító Szombathelyi Péter elmondta, hogy a múlt évben mind a bevétel, mind a nyereség 20 százalék feletti mértékben bővült.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.