NNI

Magyar Paralimpiai Bizottság: újabb iratokat foglalt le az NNI

Újabb iratokat foglalt le a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a Magyar Paralimpiai Bizottsággal kapcsolatban indult nyomozás keretében szerdán - közölte az MTI érdeklődésére az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata.

Az NNI nyomoz a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökének ügyében

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda hatáskörébe utalta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke ügyében elrendelt nyomozást - közölte az ORFK Kommunikációs Szolgálata az MTI érdeklődésére szerdán.

Csalás miatt nyomoz az NNI a Quaestornál

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozást indított csalás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen - erősítette meg az Országos Rendőr-főkapitányság.

Fellebez a Mabofi

A Mabofi szerint igenis bűncselekmény, hogy Góczi István a tudta nélkül eladta a Mabofi cégét, az EMFESZ-t, ezért fellebbez az ügyvezető tegnapi felmentése ellen.

Százmillió dolláros offshore-feljelentés az EMFESZ ellen

Az EMFESZ Kft. volt tulajdonosa, a Mabofi újból meg szeretné vizsgáltatni a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) szakértőivel azt a cégértékelést, amely alapján az NNI megszüntette a nyomozást a gázkereskedő eladása ügyében. A Mabofi ezen felül hamarosan 100 millió dolláros sikkasztás ügyében tesz feljelentést az EMFESZ ellen, a RosUkrEnergo gázkereskedő cég pedig 150 millió dolláros sikkasztás ügyében mérlegel hasonló lépést.

Megszüntették az EMFESZ ügyében a nyomozást

Bűncselekmény híján a bíróság megszüntette azt a vizsgálatot, amelyben Góczi István, az EMFESZ Kft. ügyvezetőjének felelősségét firtatta a kft. eladása kapcsán. Ám továbbra is nyitott, kié lesz végül a tavaly 20 milliárdos veszteséget elszenvedett társaság.

Több száz milliós tanácsadói szerződéseket vizsgálnak a Malévnál

Három nagy értékű, egyenként is több száz millió forintos tanácsadói szerződést vizsgál a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI); a feljelentést Martin Gauss, a Malév vezérigazgatója tette még idén februárban a légicég átvilágítását követően - írja pénteki számában a Napi Gazdaság.
Világgazdaság Piactér