Nyírbátor

Milliárdos autóipari beruházás Nyírbátorban

Több mint hatmilliárd forintból – 1,6 milliárdos kormánytámogatással – fejleszti két telephelyét a járműelektronikai alkatrészeket gyártó Rosenberger Magyarország Kft.

Menekültek verekedtek össze Nyírbátoron

Egy afgán és egy iraki migráns dulakodását fékezte meg a rendőrség a nyírbátori menekültügyi őrzött befogadó központban, ahol az érintettek a televízió használatán vesztek össze - közölte honlapján vasárnap a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egymilliárd forintnyi adóbevétel Nyírbátorban

Egymilliárd forint feletti volt a helyi adóbevétel a múlt évben Nyírbátorban, s az összeg 93 százalékát az iparűzési adó tette ki - közölte a 13 ezer 600 lakosú Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei város polgármestere az MTI-vel.

Hat helyen szerezhetnek nemzetiségek mandátumot a kompenzációs lsitáról

A 169, tízezer lakosúnál nagyobb településen az egyéni választókerületekben induló nemzetiségi jelöltek automatikusan nemzetiségi kompenzációs listára kerülhetnek és arról kedvezményesen szerezhetnek mandátumot a képviselő-testületekben. Hat településen van esély október 12-én arra, hogy nemzetiségi kompenzációs listáról szerezzen jelölt mandátumot.

Airbus és Boeing alkatrészek készülhetnek Nyírbátorban

Repülőgép-alkatrészgyárat hoz létre Nyírbátorban a német Diehl Aircabin Gmbh. - jelentette be Markus Marschall, a cég gazdasági vezetője a Szabolcs Szatmár-Bereg megyei városban sajtótájékoztatón szerdán.
Világgazdaság Piactér