tervezés

Kormánypénzből támad fel a kisföldalatti

Az M1-es metró állapota egyre égetőbb kérdés a fővárosi tömegközlekedésben, eddig azonban forráshiány miatt a vonal felújításának még a tervezése sem kezdődött meg.

Kormánypénzen támad fel a kisföldalatti

Az M1-es metró állapota egyre égetőbb kérdés a fővárosi tömegközlekedésben, eddig azonban forráshiány miatt a vonal felújításának még a tervezése sem kezdődött meg. Most viszont úgy néz ki, a központi büdzsé több mint egymilliárd forintot biztosít a projektre.

Furcsa vargabetű a Duna-Buda projektnél

Két hónapot biztosan csúszik a budai belvárosi Duna-part felújításának tervezése. A késedelem mögött egy elkerülhető jogvita állhat, a főváros szerint viszont a verseny kiszélesítése miatt volt szükség a kapcsolódó közbeszerzés megismétlésére.

A tervezés a beruházás iránytűje

Mitől jó egy beruházás, mi mozgat optimális irányba egy fejlesztést, hogy időre, a kitűzött célokkal összhangban, a közösség és a megrendelő igényeinek megfelelően megvalósuljon?

Tervezhetik az esztergomi gyorsutat

A Constreal Mérnöki Iroda 1,89 milliárd forintos ajánlattal nyerte el az M1-es autópályát Esztergommal összekötő új kétszer két sávos gyorsút megtervezését.

Megkezdődik az új gyorsforgalmi út előkészítése

Megkezdődik az M8-as gyorsforgalmi út előkészítése, amelynek tervezésére, a hatástanulmányok készítésére, és az engedélyek beszerzésére több mint 10 milliárd forint áll rendelkezésre.
Világgazdaság Piactér