transzfer

Nem álom, hanem cél az európai elit

Szoboszlai Dominik célja, hogy az öt topliga öt legjobb csapa­tának valamelyikéhez szerződjön, az idei terv pedig az, hogy ez re­alitás legyen – mondta a Világgazdaságnak a játékost menedzselő Esterházy Mátyás, az EM Sports Consulting ügyvezetője.

Még sokáig rekorder maradhat Dzsudzsák

Csaknem ötvenmilliárd forintot fizettek ki eddig azért a 37 magyar játékosért a nemzetközi futballpiacon, akik elérték a külföldi klubok ingerküszöbét.

Nagy kérdőjel az Arsenal és a United

Elrajtolt a Premier League idénye, amely idén semmiféle szenzációt nem hozott a transzferpiacon, mégis óriási összeget fordítottak új játékosok megszerzésére a csapatok.

Nagy kérdőjel az Arsenal és a United

Elrajtolt a Premier League idénye, amely az elmúlt évektől eltérően idén semmiféle szenzációt nem hozott a transzferpiacon, mégis óriási összeget fordítottak új játékosok megszerzésére a csapatok.

A harmadik negyedévben már 2,8 százalék volt az időarányos hiány

A kormányzati szektor 2010. első három negyedévi hiánya 945 milliárd forint volt, a GDP 4,7 százaléka; a 2009. azonos időszakinál 128 milliárd forinttal, GDP-arányosan 0,5 százalékponttal magasabb, ami a bevételek csökkenésének és a kiadások növekedésének eredőjeként alakult ki. A harmadik negyedévi hiány 190 milliárd forint volt, az időarányos GDP 2,8 százaléka, a 2009. harmadik negyedévihez képest 67 milliárd forinttal, GDP-arányosan 1,2 százalékponttal alacsonyabb - írja legfrissebb gyorsjelentésében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH)

ÁKK: Önfinanszírozók leszünk jövőre

Jövőre 742 milliárd forint összegű nettó állampapír kibocsátást tervez az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK), a tervezett deviza kibocsátás 4 milliárd euró, ami megegyezik a lejáró adóssággal - hangzott el az ÁKK keddi tájékoztatóján.

Lecsap az APEH a cégen belüli vagyonmozgásra

Az utóbbi időben bevezetett, egymástól sokszor igencsak különböző transzferárszabályok új adókockázatoknak teszik ki a multinacionális cégeket – derül ki az Ernst & Young nemrég közzétett, 49 ország adóhivatalának ellenőrzési gyakorlatát vizsgáló felméréséből.
Világgazdaság Piactér