Stílusosan október 31-én, Halloween napján jelentette be 2023-as új turnéállomásait a Hollywood Vampires nevű amerikai zenekar, amely olyan tagokkal büszkélkedhet, mint a rockénekes Alice Cooper és gitárosa, Tommy Henriksen, a színész Johnny Depp vagy az Aerosmith szólógitárosa, dalszerzője, Joe Perry. A négy új helyszín között Budapest is szerepel, a jobbára klasszikus brit rock’n’roll-rajongókból álló banda 2023. július 18-án, a Papp László Budapest Sportarénában lép fel. 

Celebrity Sightings In Los Angeles - June 12, 2019
Alice Cooper (balról), Johnny Depp és Joe Perry a színpadon. Fotó: RB / Bauer-Griffin / GC Images

A részben The Who-, Led Zeppelin-, David Bowie- és Motörhead-számokat játszó együttes frontembere, Alice Cooper úgy nyilatkozott, hogy a jelenlegi zenekara nagyszerű és csodálatos, de a Vámpírokkal játszani egy teljesen más érzés. 

A rockklasszikus The Doors, a Love, az AC/DC, valamint természetesen Cooper és az Aerosmith slágereivel a Hollywood Vampirest 2018-ban a legjobb előadásnak választották a londoni Wembley Arénában. A koronavírus-járvány miatt 2020-ban el kellett halasztani a turnéját, a jövő évire november 2-tól vehetnek jegyet a rajongók.