Az ismert színész, Owen Wilsonnak életre szóló belépőt kapott a világ valamennyi Rolling Stones-koncertjére, de az örökké az ő esetében csak egy napot jelentett – számolt be róla a Music News.

Owen Wilson
Örökös Rolling Stones belépője volt  Owen Wilsonnak – egy napig.
Fotó: VALERIE MACON

A 54 éves színész, nem meglepő módon, nagyon megörült az életre szóló zenei élménynek, és kihasználva a jegy adta lehetőségeket, ellátogatott a zenekar argentínai koncertjére. Wilson úgy döntött, kipróbálgatja, hogy az AAA-jelő belépűje mi mindenre jó, és az aréna minden szegletét be akarta járni vele, de tiltott helyre tévedt.

A színész végül a színpadnak azon a részén kötött ki, ahová a zenekar frontembere, a 79 éves Sir Mick Jagger az előadás közben ugrált és rohangált.

Állítása szerint azért kapta az életre szóló, laminált belépőkártyákat, mert nagyon jóban van a zenekar tagjaival, és személyesen Mick Jaggerrel is.

A koncerten mindenfelé bolyongtam, próbálgattam, merre mehetek, és senki nem állított meg sehol. Végül pont ott kötöttem ki, ahonnan nagyon jól láttam Mick Jaggert a színpadon. De akkor hirtelen Jumpin Jack Flash dal alatt leugrott a színpadról, és ott kezdett rohangálni

– mondta az esetről Owen Wilson.

Mint kiderült, a helyszín, ahova került, a színpad egy része volt, és a show egyes elemei miatt voltak szabadon hagyva. Próbált ugyan feltűnésmentes lenni, de látható volt a jelenléte. Ezután kivezették a rendezők.

Amikor este lefeküdtem aludni, még mindig az járt a fejemben, hogy a mindenit, ez egy eléggé hátborzongató élmény volt.

Mint kiderült, a színpadnak azok a részén, ahol egyébként nem szabadott volna lennie, sötét öltözékben szabad csak lenni. Wilson pedig fehér pólóban és fehér nadrágban volt a koncerten.

Elképesztő mennyiségben vásárolunk CD-ket az interneten

A CD-k újrafelfedezése mögött valószínűleg az állhat, hogy még a streaming-zeneszolgáltatásokon is sokszor foghíjasak az előadói életművek.

A nagy baki miatt ez volt az első, és egyben utolsó alkalom is, amikor a színész használhatta az életre szóló belépőjét.

Másnap reggel felhívott Mick biztonsági csapata, és megkérdezték, megvan-e még az a laminált igazolvány. Mondtam, hogy igen. Erre azt mondták, hogy oké, akkor átjönnek érte, és elveszik

– mesélte Owen Wilson a belépőről, ami csak 24 órán keresztül volt nála.