Gazdag helyett inkább szegény nőt szeretne maga mellett látni Jákob Zoltán milliárdos vállalkozó. A Nagy Ő című műsor következő főszereplője a Magyarország Szépe válogatóján árulta el a Borsnak, hogy milyen számára az ideális nő. A válasz némileg meglepő. 

Jákob Zoltán
 

Jákob ugyanis nem feltétlen a külsőségeket keresi, mint elárulta: megesett, hogy beleszeretett valakibe a belső értékei miatt. „Hosszú évek távlatából azt mondhatom, hogy talán még jobb is volt vele, mint olyasvalakivel, aki az ideálom. Ez azért lehet így, mert amikor ideális nővel vagyok, a hangsúly a szépségén lesz, és nem arra koncentrálunk, hogy élvezzük, ami körülvesz minket” – mondta az üzletember. 

Paprikaföldekről jött, műkörmökből csinált milliárdokat Jákob Zoltán, a Nagy Ő

A Crystal Nails tulajdonosát, Jákob Zoltánt nem zavarja, ha vadidegenek ülnek be a Ferrarijába.

A milliárdos az ideális nő még ideálisabb anyagi helyzetéről is vallott. Személy szerint több mindentől függ, de például ő úgy látja, ha egy nő beleszületett a gazdagságba, akkor nagy rá az esély, hogy el van kényeztetve.

Ha ő teremti meg magának – ami ritka, de van –, akkor viszont a gazdag is jó. Egy szegény lány mindig olyan szerény, kedves és aranyos

– tette hozzá Jákob.