A BBC értesülései szerint Madonnát kiengedték a kórházból és jelenleg otthon lábadozik. A hírek szerint már jobban érzi magát, miután intenzív kezeléseket kapott.

MADONNANew York, 2023. június 29.
2019. május 5-i kép Madonna amerikai popénekesnőről a GLAAD médiadíjak 30. alkalommal rendezett átadóünnepségén New Yorkban. Az énekesnő menedzsere június 28-án bejelentette, hogy Madonna félévesre tervezett koncertkörútjának július 15-i kezdetét elhalasztják, mivel a 64 éves énekesnőt négy nappal korábban súlyos bakteriális fertőzéssel kórházba szállították.
MTI/AP/Invision/Evan AgostiniNew York, 2023. június 29.2019. május 5-i kép Madonna amerikai popénekesnőről a GLAAD médiadíjak 30. alkalommal rendezett átadóünnepségén New Yorkban. Az énekesnő menedzsere június 28-án bejelentette, hogy Madonna félévesre tervezett koncertkörútjának július 15-i kezdetét elhalasztják, mivel a 64 éves énekesnőt négy nappal korábban súlyos bakteriális fertőzéssel kórházba szállították.MTI/AP/Invision/Evan Agostini
Fotó: Evan Agostini / MTI / AP

A világhírű énekesnő rosszullétéről a menedzsere osztott meg információkat – írta meg a BBC. Elmondta, hogy Madonna súlyos bakteriális fertőzést kapott. A 64 éves énekesnő hét hónapos világkörüli turnéra indult volna a következő hetekben, de a betegség miatt ezt el kellett halasztani. Madonna már a turnéra való felkészülés utolsó szakaszában járt.

Intenzív osztályra került Madonna

A 64 éves Madonna egy bakteriális fertőzés miatt intenzív osztályra került, így elhalasztotta a világ körüli turnéját.

A kórházból egy privát mentőautóval vitték New York-i otthonába Madonnát. Egy a CNN-nek nyilatkozó forrás tudatta, hogy már jobban van.

Nem világos, hogy mi okozta a szupersztár fertőzését, de a betegség olyan súlyos volt, hogy az énekesnő intenzív osztályra került. 

A bakteriális fertőzés könnyen válhatott volna életveszélyessé, vérmérgezéssé. Nagyon keveset lehet ezen kívül tudni Madonna állapotáról, mivel az énekesnő híresen zárkózott, ha az egészségügyi állapotáról van szó.

Madonna menedzsere, Guy Oseary Instagram oldalán azt közölte, hogy bár javul az énekesnő állapota, még mindig orvosi felügyelet alatt tartják. Hozzátette, hogy a sztár teljesen fel fog épülni.

A menedzser azt is elmondta, hogy a turnét elhalasztják, ameddig Madonna teljesen fel nem épül. A Celebration névre keresztelt turné július 15-én indult volna, az első állomása a kanadai Vancouver lett volna. Kanada után az Egyesült Államokban lettek volna fellépései, majd átrepült volna Európába.