Extra

Váratlanul meghalt a P. Mobil munkatársa, elmaradt a koncert

Már összegyűlt a közönség, de kegyeleti okokból nem tartották meg a P. Mobil együttes hartai koncertjét, mert váratlanul meghalt az együttes hangtechnikusa, Goletz Géza.

Elmaradt a P. Mobil pénteki hartai koncertje, mert rosszul lett és meghalt az évtizedek óta a zenekarral dolgozó Goletz Géza hangtechnikus – írta a Baon.

Fotó: P. Mobil

Az egészségügyi személyzet a defibrillátoros újraélesztéssel próbálkozott, 35-40 percig küzdöttek a 74 éves férfi életéért, de hiába – tájékoztatott Szöllősi Rafael, a rendezvényt szervező Hartáért Alapítvány elnöke. 

Schuster Lóránt az együttes nevében közleményt adott ki, amely szerint a zenekarral 40 éven át együtt dolgozó hangtechnikus az orgona mellett esett össze. 

A P. Mobil után az ABS zenekar játszott volna, de őket is annyira megrendítette a tragédia, hogy ők sem vállalták a zenélést. A koncertre telt ház, 900 ember előtt került volna sor. 

A belépőjegy 3500 forintba került. A szervezők arról tájékoztattak, hogy aki a helyszínen pénteken nem kapta vissza a jegy árát,  az szombaton 16 óráig e-mailben – a karszalag olvasható lefotózásával és a számlaszáma megadásával – visszakérhette. A résztvevők közül már a hír hatására 150-200-an távoztak, „akik maradtak, azok halk zene mellett beszélgettek, iszogattak, de hangoskodás, tánc az ismertetett ok miatt nem volt” – mondta Szöllősi Rafael. A rendezvénysorozat, az Őrült Hajók Versenye másnap folytatódott.

 

 

 

 

Hartáért Alapítvány P. Mobil zenekar újraélesztés koncert
Kapcsolódó cikkek