Két női Cápával bővül azon üzletemberek köre, akik befektetőként jelennek meg az RTL üzleti műsorában. Korábban a Világgazdaság is megírta, hogy Tomán Szabina a Facebookon jelentette be, távozik a Cápák között című üzleti műsorból, később felröppent a hír, hogy rajta kívül a kezdetektől látható Balogh Péter, valamint a harmadik szériától csatlakozó Lakatos István sem szerepel majd a hatodik évadban. Így az eredeti csapatból csak Balogh Levente és Moldován András maradhat a képernyőn.

Az RTL szerdán közölte, hogy 

Orbók Ilona és dr. Varga Eszter személyében két befektető csatlakozik a Cápák köréhez, azonban a csapat jól ismert tagjai közül Balogh Levente Moldován András és Balogh Péter is szerepelnek.

A formátum eredeti változata, az angol Dragons’ Den 2005-ben hódította meg a világot, ma már 45 országban látható, hazánkban 2019-ben került először képernyőre. 

Orbók Ilona, a BDO cégcsoport tulajdonos-ügyvezetője, befektető, a nemzetközi adóstruktúrák kialakításának megkerülhetetlen szereplője. A luxusipar egyik leghitelesebb magyarországi szakértője.

Dr. Varga Eszter, bankár, befektető, jogász, a Pannonhitel Zrt. társtulajdonosa. Dinamikus, eredményorientált executive coach, a Corvinus Egyetem coach képzésének oktatója, Vállalható Üzleti Kultúráért Nagykövet. 

Pénzért árulják tudásukat Magyarország legnépszerűbb milliárdosai – összegyűjtöttük az órabéreiket

Százezrekért ugyan, de személyesen is lehet találkozni Magyarország legnépszerűbb és legismertebb milliárdosaival, a Cápák között című műsor befektetőivel. Az ország leggazdagabb emberei közül akad olyan, akihez már a jövő héten be lehet kerülni 500 euróért.