A budapesti Károlyi-kert melletti utcákban forgatott kedden Johnny Depp – írta a Telex egyik olvasója, aki képeket is küldött. Depp a Modi című filmet rendezi, ami az IMDb szerint Amedeo Modigliani szobrász párizsi időszakáról szól.

Cannes, 2023. május 17.Johnny Depp amerikai színész a Jeanne du Barry című filmje bemutatójára alkalmából tartott fotózáson a 76. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2023. május 17-én.MTI/EPA/Sebastien Nogier
Fotó: Sebastien Nogier / EPA / MTI

Korábban a színész már forgatott Magyarországon, 

a nyár elején a budapesti Gellért Hotelben vett fel egy imázsfilmet a Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztiválra. 

A világsztár budapesti tartózkodásáról a Világgazdaság megírta, hogy a társaságával toppant be a Palotanegyedben található Arquitecto Pitpit tapasétterembe, ahol azonban nem tudták őket leültetni, mert épp egy zárt körű rendezvény, konkrétan egy esküvő zajlott. 

Továbbá Johnny Depp a Hollywood Vampiresszel fel is lépett volna a Papp László Sportarénában júliusban, azonban a színész a szállodában rosszul lett, ezért a koncertet lemondták

A zenekarban basszusgitárosként szereplő színész májusban bokasérülést szenvedett, így egyébként sem lett volna könnyű dolga a színpadon. Később kiderült, hogy új időpontról tárgyaltak a Hollywood Vampires koncertjéről, azonban végül mégsem pótolták a budapesti koncertet.