Elkezdődött a Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztivál. A neves csehországi fesztivál bemutatta vadonatúj fesztiválelőzetesét Johnny Depp főszereplésével

A humoros kisfilmet a budapesti Gellért Hotelben vették fel: Depp előbb a Szent Gellért téren sétál, majd egy gitártokkal a kezében beesik a hotel előterébe, ahol interjút ad, végül a tokból előkerül a fesztivál emblematikus díja, a Kristály Glóbusz, amelyre esetlenül lett ráragasztva Johnny Depp neve. Ezzel ironikusan utaltak arra, hogy a színészt még nem díjazták a filmfesztiválon.

 

FRANCE-FILM-FESTIVAL-CANNES
US actor Johnny Depp poses during a photocall for the film "Jeanne Du Barry" during the 76th edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France, on May 17, 2023. (Photo by Valery HACHE / AFP)
Fotó: AFP

Korábban a Gellért előtt felvették a rajongók Johnny Deppet. A mostani imázsfilm alapján egyértelmű, hogy a forgatás pillanatát töltöttek fel a sztárról a TikTok-ra. 

A világsztár budapesti tartózkodásáról a Világgazdaság megírta, hogy a társaságával toppant be a Palotanegyedben található Arquitecto Pitpit tapasétterembe, ahol azonban nem tudták őket leültetni, mert épp egy zárt körű rendezvény, konkrétan egy esküvő zajlott. 

Johnny Depp jótékony célra költi a válásából kapott kártérítést

A Karib-tenger kalózainak sztárja öt alapítvány között osztja szét a volt feleségétől kapott egymillió dollárt. A színésznek ugyanis fontosabb, hogy tisztára mossa a nevét, mint hogy tovább gyarapítsa egyébként is óriási vagyonát.