Új időpontról tárgyalnak a Hollywood Vampires koncertje kapcsán – erről a szervezők adtak ki közleményt. A lehetséges dátumot nem nevezték meg, de azt írták, hogy az „mielőbbi” lesz. Az egyeztetések zajlanak a produkcióval.

HELSINKI, FINLAND - JUNE 19: Johnny Depp performs on stage with Jeff Beck during the Helsinki Blues Festival at Kaisaniemen Puisto on June 19, 2022 in Helsinki, Finland.
Budapest nem marad Johnny Depp nélkül (Fotó: Venla Shalin/Redferns/Getty Images)

Ahogy azt a Világgazdaság is megírta, Johnny Depp kedd este lépett volna fel a Hollywood Vampiresszel a Papp László Sportarénában, azonban a sztár a szállodában rosszul lett, ezért a koncertet teljesen váratlanul lemondták. Ezt a szervezők most azzal kommentálták, hogy a banda váratlan körülményekre hivatkozva közvetlenül a kezdés előtt lépett vissza úgy, hogy a szervező és a produkció részéről 

teljes mértékben minden készen állt a kezdéshez.

A teljes képhez hozzátartozik, hogy a zenekarban basszusgitáros színész májusban bokasérülést szenvedett, így egyébként sem lett volna könnyű dolga a színpadon. 

Mindenesetre a Hollywood Vampires közösségi médiában közölt bejelentése nem tért ki a részletekre, csak arra szorítkozott, hogy az összes jegyet (általános és VIP) egészében visszatérítik. 

Szeretjük és méltányoljuk az összes rajongót, akik közelről és távolról utaztak, hogy lássanak bennünket, őszinte bocsánatkérésünk. Szeretettel, a Hollywood Vampires

– fogalmaztak. Az együttes először lépett volna fel Magyarországon. Klasszikus sztárformációról van szó, az együttest Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) és Tommy Henriksen alkotja.