Extra

Meghalt a Flintstone család és a Batman-sorozat sztárja

Richard Moll többek között olyan filmekben és sorozatokban is feltűnt, mint A ház, a Hull a pelyhes, a Horrorra akadva 2. A színész nyolcvanéves volt.

Meghalt Richard Moll, aki a népszerű NBC szituációs komédiájával, a Night Court című sorozattal lett közismert mind a kilenc évadával, a színész 80 éves volt. Moll békésen halt meg csütörtökön a kaliforniai Big Bear Lake-i otthonában – számolt be a The Hollywood Reporter.

Ted Holloway and Thad Bryson Receiving Acting Lessons(Original Caption) Burbank, Calif.: Posing like the "hear no evil, see no evil, and speak no evil" monkies, Todd Holloway (L) Denver, and Thad Bryson (R), Clinton, NC, get an acting lesson from Night Court's Richard Moll shortly before they make their acting debut on the NBC-TV show. The men are part of a group of nine who won "Bull Shannon Lookalike Contests" from around the country. They will be in the "Chrizzi's Honor" episode later this year.
Fotó: Getty Images

Moll a förtelmes hóembert alakította Ringo Starr és Barbara Bach oldalán a Barlangember (1981) című vígjátékban, A ház (1986) című horrorfilmben pedig ijesztő, bomló vietnámi veteránt alakított, de felbukkant a Flintstone család című filmben (1995) vagy a Horrorra akadva 2. című vígjátékban (2001) is. Moll emellett rengeteg szinkronszerepet is csinált, például a Batman animációs sorozatban is dolgozott.   

Moll lelkes madármegfigyelő és természetbarát volt, kétszer nősült. Az amerikai színész 180 filmben és sorozatban közreműködött a pályája során. 

 

gyász Richard Moll sztár
Kapcsolódó cikkek