Görög Zita a Telexnek adott interjúban először beszélt a dubajozó lányokról, illetve arról, hogy szerinte a szépségversenyek olyanok, mint a prostitúció.

Woman,In,A,White,Dress,Is,Standing,On,A,Boat
Fotó: Shutterstock

Elmondta, hogy egyszer járt Dubajban egy megbízhatónak tartott ügynökséggel, de már a szállodában nagyon kellemetlen élmény érte.

Megjelent egy szőke csaj, magyarul beszélt, pont úgy nézett ki, ahogy általában a pornófilmekben kinéznek ezek a lányok, majd azt mondta, kapjuk össze magunkat, mert visznek vacsorázni

A modell arról is beszélt, hogy milyen kellemetlen élmények érték.

Én ott kaptam egy pánikrohamot, elkezdtem sírni-üvölteni, hogy engem vigyenek ki, mert közben megpillantottam a naplementében a bikiniben mászkáló lányokat, akik tojásokat vittek vissza a homokból, és ha nem törték össze, kaptak pénzt a bugyijukba

– tette hozzá a modell.

Úgy gondolja, hogy a szépségversenyek sokkal közelebb vannak a prostitúcióhoz, mint a high fashion. Hozzátette: vannak olyan ügynökségek, akik azt mondják, modelleket keresnek, ám ezt a bujtatott szörnyűséget viszont nem szereti. Neki a csendes prostikkal semmi baja, akinek ez a választott életútja, ezért felrak egy hirdetést, vagy szájról szájra terjed a híre, és ebből él meg. Azzal van gondja a modellnek, amikor ezek a prostituáltak elkezdenek celebeskedni, beülnek a reggeli műsorba, a nevük alá pedig azt írják: modell. Azzal ugyanis őt és a szakmát degradálják – árulta el a modell-színésznő az interjújában, melyből az is kiderült, rendszeresen nyújt segítséget elesett embereknek, ezzel viszont nem árasztja el az Instagramját, mert úgy érzi, a karitatív tevékenységek az intim szférájához tartoznak.