BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Taylor Swift The 1989 World Tour Live In Singapore SINGAPORE - NOVEMBER 07:  Taylor Swift performs live on stage during the 1989 World Tour Live at Singapore Indoor Stadium in Singapore.  (Photo by Suhaimi Abdullah/LP5/Getty Images for TAS)

Taylor Swift koncertjeiért milliárdokat fizetett Szingapúr

Szingapúrban fellépésenként csaknem egymilliárd forintnyi összeget kap az énekesnő. Taylor Swift napjaink egyik legkeresettebb, és az egyik legjobban kereső popsztárja.

Szingapúr jelentős anyagi támogatásban részesítette Taylor Swiftet, hogy az amerikai világsztár felléphessen a városállamban – közölték kedden a szingapúri hatóságok, elismerve ezzel, hogy komoly erőfeszítéseket tettek a popsztár meggyőzésére, hogy lépjen fel a szigeten, és egyúttal ez legyen a világkörüli turné egyetlen délkelet-ázsiai állomása – adta hírül a Reuters.

Taylor Swift The 1989 World Tour Live In Singapore SINGAPORE - NOVEMBER 07:  Taylor Swift performs live on stage during the 1989 World Tour Live at Singapore Indoor Stadium in Singapore.  (Photo by Suhaimi Abdullah/LP5/Getty Images for TAS)
Taylor Swift hatalmas összegeket tehet zsebre szingapúri koncertjei után
Fotó: Suhaimi Abdullah / GettyImages

Taylor Swift március elején hat teltházas koncertet ad majd Szingapúrban.

A városállam idegenforgalmi hivatala és a kulturális minisztérium nem hozta nyilvánosságra a támogatás összegét, azonban a közleményében utaltak arra, hogy Swift népszerűsége miatt világszerte jelentős gazdasági előnyökkel járnak az énekesnő koncertjei.

Kiemelték, hogy a hat fellépés valószínűleg jelentős bevételnövekedéssel jár majd a szingapúri gazdaság és turizmus számára, különösen a vendéglátás, a kiskereskedelem és az utazás terén, ahogyan ez több másik városban is történt, ahol Swift fellépett.

A koronavírus-járvány miatti lezárások feloldását követően Szingapúrban fellendült a koncertek száma, többek között olyan világsztárok adtak teltházas koncerteket, mint a Blackpink, a Coldplay és Ed Sheeran.

Taylor Swift nagylelkű adományt küldött a Super Bowl utáni lövöldözésben meghalt nő családjának

Lisa Lopez-Galvan a Kansas City Chiefs ünnepi fogadásán kitört lövöldözésben vesztette életét, Taylor Swift – aki szintén részt vett a meccsen nézőként – nagylelkű adományt küldött a gyászoló családnak.

Srettha Thavisin thaiföldi miniszterelnök pénteken egy üzleti fórumon arról beszélt, hogy információi szerint elmondta, hogy

Szingapúr 100 millió thaiföldi bátot (2,78 millió amerikai dollár, azaz majdnem 1 milliárd forint) fizetett Swiftnek fellépésenként,

és a szerződésben a hírek szerint az a feltétellel is szerepelt, hogy Szingapúr lesz Swift egyetlen délkelet-ázsiai koncerthelyszíne a mostani turné során. A szingapúri kormány nem kommentálta a kizárólagossági záradékot, azonban a meghirdetett fellépések alapján látszik, hogy más délkelet-ázsiai helyszín tényleg nem szerepel a programban. A szingapúri koncertre a VIP jegyek ára 1228 szingapúri dollár, azaz 327 ezer forint.

Taylor Swift szingapúri koncertjeire március 2. és 9. között kerül sor. Már több mint 300 000 jegyet adtak el a popsztár rajongóknak, akik éjszakákon át álltak sorba a rekkenő trópusi hőségben, hogy belépőhöz jussanak.

A turné során az énekesnő Japánban, Tokióban is adott koncertet.

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.