BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Drámai videón, ahogy éjszaka keresték a verőcei hajóbaleset áldozatait

Halálos hajóbaleset történt Verőcénél, ahol egy 8 főt szállító hajó összeütközött egy nagyobb szállodahajóval a Dunán. A balesetben ketten meghaltak, öten eltűntek, míg egy férfi súlyosan megsérült.

Szombat egy 8 főt szállító hajó összeütközött egy nagyobb szállodahajóval a Dunán. A baleset után szinte azonnal óriási erőkkel indult a keresés az eltűnt emberek után. Erről tett most közzé egy videót a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat, amelyen látható, ahogy a sötétben keresik az eltűnt embereket, a hajóval előbb lassítanak, majd egy vízen lebegő mentőmellényt találnak – írta az Origo.

A mentőszolgálat azt írta a bejegyzéshez, hogy a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, valamint a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság koordinációja mellett vesz részt az eltűntek kutatásában. 

Korábbi cikkünk a balesetről.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.