BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
null

Kiderült, honnan jött a Verőcénél ütköző szállodahajó – tart a szemle Komáromban

Kiderült, hogy melyik országból származik a balesetben részt vevő szállodahajó.

Szombat éjjel halálos hajóbaleset történt Verőcénél, ahogy egy szállodahajó ütközött egy kisebb hajóval, amelyen nyolcan utaztak. Az utasok közül ketten biztosan meghaltak, egy ember súlyosan megsérült, öt embert óriási erőkkel keresnek. 

 

Most kiderült az is, hogy melyik országból származik a balesetben részt vevő szállodahajó. 

Az M1 helyszíni tudósítója szerint Komáromban megállították és vizsgálják a svájci illetőségű szállodahajót, amellyel a motorcsónak ütközhetett.

Az Origo azt írja, hogy a hajó 110 vendéget képes befogadni, de hogy a balesetkor  pontosan hányan utaztak rajta, arról egyelőre nincsen információnk. Mint ahogy arról sem, hogy ők most jelenleg hol tartózkodnak. A 109 méter hosszú hajó végső úti célja valószínűleg nem Komáromban lett volna, hanem elhagyta volna az országot.

Rendőrök helyszínelnek egy sérült szállodahajónál 2024. május 19-én a Dunán, amelyet a rendőrök állítottak meg Komáromnál / Fotó: Krizsán Csaba

A BRFK helyszínelői szerint a hajóról senki sem sérült meg.

A sérült hajóról felvétel is készült. A túlélőket hatalmas erőkkel keresik a hatóságok, a kutatást már az éjszaka elkezdték.

Korábbi cikkeink a balesetről:

Drámai videón, ahogy éjszaka keresték a verőcei hajóbaleset áldozatait

Halálos hajóbaleset történt Verőcénél - videó

Hajóbaleset Verőcénél: a parton, a vízen és a levegőből is kutatnak az eltűntek után

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.