Magyarország sem maradt le a digitális pénzhálózat térnyerésében, a Hungarian Vizsla Inu (HVI) csapat olyan valutát szilárdított meg az elmúlt hónapokban, amely a mai napon több mint 41 000 digitális tárcában bújik meg, és átlépte a 200 000 tranzakciós álomhatárt.

A HVI team nem ült a babérjain, és elindította inkubátor programját, aminek köszönhetően 2022. január 5-én elrajtolt a Baby Vizsla Inu

A kis testvér szintén nemes céllal lett megteremtve, azonban amíg a HVI a kutyamenhelyek megsegítésén fáradozik, addig a Baby Vizsla Inu a gyermekotthonok támogatását tűzte ki célul, és ennek megfelelően a teljes tokenszám 10 százalékát erre különítik el, hogy adhassanak… mégpedig jó sokat!

A Baby Vizsla csapata remek bevezető kampányának követően pár nap alatt máris átlépte az 500 holdert és közelít a 4000 tranzakcióhoz, továbbá sikeres együttműködés vette kezdetét a napokban a nemzetközi színtereken, például neves nigériai kriptovezetők segítségével terjed az új magyar az afrikai országokban is.

Az első napok kirobbanó nyitányának köszönhetően a Cseppkő Gyermekotthoni Központ máris számíthat egy közel 300 000 forint értékű tárgyi támogatásra, ami remekül tükrözi a Baby Vizsla Inu törekvéseit.

A csapat szeretné támogatni azokat a fiatalokat, akik a gyermekotthonok segítsége nélkül elvesznének a rendszerben. A fejlesztőgárda bízik abban, hogy hamarosan meghatározó mémcoinná erősödik friss valutájuk, mert minél több a tranzakció, minél nagyobb a marketcap, annál nagyobb a keret és a lehetőség, hogy hathatós szerepet vállalhassanak a bajba jutott fiatalok jövőjének megmentésében.

A Baby Vizsla tapasztalt és szorgos szakemberekből áll, akiknek sok meglepetés rejlik a tarsolyukban, és aktív társadalmi szerepvállalást terveznek 2022-re.

Az induló likvidást 2 évre zárolták a srácok, ezzel is biztosítva a vásárlókat, hogy komolyan szeretnének színre lépni az elkövetkezendő hónapokban, olyannyira, hogy terveik szerint az első negyedév végére 3000, míg az első fél év végére 10 000 holderrel kalkulálnak.

Amint telnek a hetek meg fog jelenni a weboldalukon a saját márkás termékkínálat, tévés és írott sajtós médiaszereplésekkel készülnek, de nem mellékesen egy saját mesesorozat megvalósítása is lebeg a szemük előtt, továbbá egyedi fejlesztésű platform kialakítása vette kezdetét az elmúlt hetekben… de erről bővebben beszéljen a szavak helyett a Baby Vizsla Inu jövőbeni statisztikája és a csapat véghez vitt tettei… mert ők nem csak ígérgetnek, a token indulása után 5 nappal máris adakoznak és nyitnak a nemzetközi felületek felé.

Te se maradj le, kövesd a Baby Vizsla Inut, bármely social felületen, legyen az Facebook, Instagram, Twitter vagy Telegram, vagy mindegyik egyszerre, iratkozz fel a hírlevelükre és válj mielőbb Baby Vizsla holderré… számos nyereményjáték, airdrop és különleges nyeremények várnak, ha követed őket és az első között tudod meg, milyen aktivitással készülnek éppen… add meg a lehetőséget, hogy adni tudjanak… légy aktív részvevője egy olyan közösségnek, amely a közösség erejéből építkezik, és célul tűzte ki, hogy stabil támaszt nyújt a bajba jutott fiataloknak.

Baby Vizsla Inu – Rise of the future

https://www.babyvizsla.com