Böngéssze weboldalunkat, tájékozódjon a legfrissebb pályázati információkról, és vegyen részt rendezvényeinken, ahol személyes tanácsokat is kaphat. Ne hagyja ki az egyedülálló lehetőségeket a vállalkozásának növekedéséhez. Lépjen kapcsolatba velünk ma, és induljon el a siker útján!
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara kiemelt figyelmet fordít a pályázatokban való részvételre. Az aktív szerepvállalásunk során törekszünk támogatni a vállalkozásokat ezen a területen. Tudjuk, hogy a vállalkozások sikere, túlélése és generációváltása szorosan összefügg a megfelelő finanszírozással és forrásokhoz való hozzáféréssel.

PR cikk kép
Fotó: Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

A Széchenyi-kártya-konstrukció nagyon jó lehetőséget nyújt, azonban nem mindenki számára elérhető és nem minden helyzetben alkalmazható. Ezért fontos, hogy a vállalkozók tisztában legyenek más alternatív lehetőségekkel is. Kamaránk naprakészen követi és folyamatosan figyelemmel kíséri a pályázati lehetőségeket. Az összes releváns kiírást megtalálhatják weboldalunkon, és a nagy érdeklődést kiváltó pályázatokat a Facebook-oldalunkon is megosztjuk.

Rendszeresen szervezünk tájékoztató eseményeket személyesen és online formában is. Az események után az elhangzott információk elérhetővé válnak a Kamarában, valamint a webes felületeinken is.

A nyáron elinduló „Vállalkozás indítása és vállalkozóvá válás támogatása” nevű pályázatra számos jelentkező várható. Különös figyelmet fordítunk a speciális pályázati lehetőségekre, például a női vállalkozókat támogató pályázatokra, a civil szervezetek számára meghirdetett pályázatokra, valamint az uniós közvetlen kiírásokra.

Bármelyik korosztály és méretű vállalkozás megtalálhatja a számára megfelelő konstrukciót, amely segítségével formálhatja és fejlesztheti saját üzletét. A jelenlegi világgazdasági trendek alapján egyre fontosabbá válik, hogy a gazdasági szereplők a fenntarthatóság, zöldgazdaság és digitalizáció terén is fejlesszenek. Ezek a tényezők kulcsfontosságúak a vállalkozások túlélésében és sikeres jövőjük biztosításában.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara minden vállalkozást ösztönöz, hogy tájékozódjon és használja ki a rendelkezésre álló pályázati lehetőségeket. Segítünk Önnek elérni céljait, és fejleszteni üzletét a megfelelő finanszírozás és támogatás révén. Lépjen kapcsolatba velünk, és vegye ki részét a sikeres vállalkozások hálózatából!