Pénteken borult, párás, reggel ködös idő lesz. Délnyugat felől egyre többfelé várható eső, amit az esti óráktól északkeleten havas eső, hó válthat fel. Az északnyugati szél megélénkül. 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Szombaton erősen felhős lesz az ég. A nap első felében még az Északi-középhegység térségében fordulhat elő gyenge havas eső, szitálás vagy hószállingózás. Délután dél, délnyugat felől kezdődhet esőzés. 3 és 9 fok között alakul a hőmérséklet. Az északkeleti szél megélénkül.

Vasárnap délelőtt az erősen felhős vagy borult égből eleinte többfelé, majd délkeleten várható eső, a hegyekben akár havas eső. Délután északnyugat felől csökken a felhőzet, előbukkanhat a nap a Kisalföld térségében. Az északnyugati szél megerősödik. 7 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfő reggel ködfoltos, nappal rétegfelhős időre van kilátás, azonban délután egyre gyakrabban szakadozhat a felhőzet. Reggel 0, délután 7 fok valószínű.

Kedden, a ködös reggel után a borult égből egyre többfelé várható eső, záporeső. A déli, délkeleti szél nagy területen lesz élénk, néhol erős. 3–9 fok között alakul a maximum.

Szerdán erősen felhős vagy borult lesz az ég, és főleg délelőtt valószínű többfelé eső, a hegyekben akár havas eső. A szél északnyugatira fordul és megerősödik. 7 fok körül alakul a csúcsérték.