Kedden a ködös reggelt követően déltől délnyugat felől egyre többfelé várható eső. A nap első felében északkeleten is előfordulhat szitálás, a hegyekben havas eső. +7 fok körül alakul a hőmérséklet. A keleti, majd az északkeleti szél megerősödik.

Colorful,Foliage,In,The,Autumn,Park/,Autumn,Leaves,Sky,Background/
autumn, ősz
Fotó: iravgustin

Szerdán erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, szitálás, a magasabban fekvő tájakon havas eső is lehet. Az északi, északnyugati szél megerősödik. 4 és 10 fok között alakul a hőmérséklet. Párás, foltokban ködös lesz a levegő.

Csütörtökön lassan csökken a felhőzet, főleg a középső területeken lehet némi napsütés. A keleti, északkeleti országrészben további gyenge eső, szitálás, a hegyekben havas eső lehet. A Dunántúlon elszórtan lehetnek záporesők. Nagy területen lesz erős az északnyugati szél. 7 fok körüli értékeket mérhetünk.

Pénteken a Dunántúlon fátyolfelhők szűrte napsütésre van kilátás, míg keleten marad a rétegfelhős, párás, foltokban ködös idő. 7–13 fok valószínű délután. Gyengül a légmozgás.

Hétvégén, amely az első adventi hétvége borult, párás idő várható néhol sűrű ködfoltokkal. Szitálás, ónos szitálás előfordulhat. Reggelente 2, délutánonként 6-7 fok körül változhat a hőmérséklet.