Hétfőn erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Reggel elszórtan, délután főleg délen várható eső, a hegyekben esetleg havas eső. 5 és 11 fok között alakul a hőmérséklet – írta a Köpönyeg.hu. A délnyugati, majd a nyugati szél néha megélénkül.

Fotó: Bencsik Ádám / Békés Megyei Hírlap

Kedden az erősen felhős égből eleinte délen, délnyugaton többfelé várható eső. Délután kissé szakadozik a felhőzet, ekkortól elszórtan alakulhat ki csapadék. 7 és 13 fok között alakul a hőmérséklet. A délnyugati szél megélénkül.

Szerdán nyugat, délnyugat felől gyakran növekszik meg a felhőzet, de rövid napos időszakok is lesznek. Szórványosan valószínű záporeső. Megerősödik a délnyugati szél. 9–14 fok közé melegszik a levegő.

Csütörtökön eleinte csökken a felhőzet, majd északnyugat felől újabb felhők érkeznek. Délután záporok alakulnak ki, néhol zivatar is lehet jégdarával. Eleinte a délnyugati, majd az északnyugati szél erősödik meg. Zivatarok környezetében viharos széllökések lehetnek.

Pénteken délnyugat felől újabb adag nedves levegő érkezik, ezért délután többfelé valószínű eső, zápor, néhol zivatar. 10–16 fokos igazi tavaszi értékeket mutathatnak a hőmérők.

Szombaton borongós időre van kilátás, többfelé újabb esőkkel. Erős, olykor viharos lesz a délnyugati szél. 10–17 fok várható.