BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kellemes idővel kecsegtet a hétvége

Csütörtökön 21 és 26 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön a sok napsütés mellett délkelet felől megnövekszik a felhőzet, de zápor inkább csak a Tiszántúlon fordulhat elő. Az északias szél néha megélénkül – írta meg a Köpönyeg.hu. 21 és 26 fok között alakul a hőmérséklet.

napsütés, sunshine, nyár, jóidő, jó idő, tavasz
Fotó: Shutterstock

Pénteken a Dunántúlon sok napsütésre, keleten felhős időre számíthatunk. A Dunától keletre elszórtan fordul elő zápor, a Tiszántúlon eső is lehet. Az északnyugati szél megélénkül. 25 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szombaton marad időjárásunk kettős jellege: nyugaton napos, száraz, keleten borongós idő lesz. Utóbbi tájakon szórványosan zápor, zivatar is kialakul. Megerősödik az északnyugati szél. 22 és 27 fok közötti értékeket mérhetünk.

Vasárnap országszerte többórás napsütésre van kilátás, már csak a Tiszántúlon lehet egy-egy zápor, esetleg zivatar. 24 és 29 fok közé melegszik a levegő, kellemes nyári időnk lesz.

Hétfőn és kedden sok napsütés valószínű némi gomolyfelhővel. Záporra kicsi az esély. Fokozatos, határozott felmelegedés kezdődik, beköszönt a júniusi kánikula: egyre nagyobb területen lehet 30 fokos csúcsérték.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.