Csütörtökön a napsütés mellett gyakran lesz erősen gomolyfelhős az ég, és délelőtt csak elszórtan, délután többfelé várható zápor, zivatar. A délkeleti szél néha megélénkül – írta a Köpönyeg.hu. 22 és 27 fok között alakul a hőmérséklet.

esős idő
Fotó: Shutterstock

Pénteken a napsütés mellett erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet. Eleinte főleg délen és keleten, később már többfelé várható zápor, zivatar. Felhőszakadás és jégeső is lehet. 21 és 26 fok között alakul a hőmérséklet. Az északnyugati szél csak zivatar környezetében erősödik meg.

Szombaton délelőtt napos, gomolyfelhős időnk lesz, és még csak elvétve lehet csapadék. Délután aztán magasra törnek a gomolyok, és több helyen alakul ki zivatar, zápor. Marad a 24-25 fokos csúcsérték.

Vasárnap többórás napsütésre van kilátás, gomolyfelhőkkel. Az előző napokhoz képest már sokkal kevesebb helyen fordul elő zápor, esetleg zivatar. 20–26 fok lesz. Az északkeleti szél megélénkül.

Hétfőn sok napsütésre van kilátás, kicsi az esély csapadékra. Az északi, északnyugati szél többfelé megélénkül. 22-23 fokos, tavaszias hőmérsékletű időnk lesz.

Kedden napos idő ígérkezik, délután már gyakoribb gomolyfelhőkkel. Zápor, zivatar elszórtan fordul elő. 24-25 fok köré melegszik a levegő.