Elindult a visszaszámlálás az év legnagyobb ingyenes Szuperkoncertjére, sőt már a színpad is áll a Szerencsejáték Zrt. közleménye és videója szerint. A szombati rendezvény már az ötödik alkalom, amikor a Szerencsejáték Zrt. ingyenes koncerttel kedveskedik a közönségnek.

2019.06.29. Sopron 27. Telekom VOLT FesztiválA fesztiválon öt nap alatt körülbelül 200 program várja a látogatókat.4 Nap.Fotó:Mészáros Mátyás MMKisalföldképen: Halott Pénz
Fotó: Mészáros Mátyás / Kisalföld

A Puskás Aréna Szoborparkjában tartott koncerten a Halott Pénz, Bye Alex és a Slepp, valamint DR BRS és vendégei örvendeztetik meg a rajongókat. Vadonatúj színpadon koncertezhetnek a sztárfellépők. A tökéletes látványról több száz rakétából álló pirotechnikai show, valamint szikraeső gondoskodik, a több mint 300 négyzetméternyi ledfalnak és a 100 ezer wattos hangtechnikának köszönhetően pedig a hátsó sorokban állók sem maradnak le az igazi koncertélményről – olvasható a közleményben.

A nemzeti lottótársaság a rendezvénnyel jó ügyet is támogat, ugyanis 

a helyszínen értékesített termékek után befolyt összeget teljes egészében az Ökomenikus Segélyszervezetnek adja. 

Ez tavaly mintegy hatmillió forintot tett ki. A rendezvényen akadálymentes lelátó is várja a fogyatékossággal élőket, a siketeket és a nagyothallókat pedig jelnyelvi tolmács is segíti.