Hírek

Kis lehűléssel érkezik az októberi ősz

Hétfőn 14 és 22 fok között változik a hőmérséklet.

Hétfőn erősen felhős, délután borult lesz az ég. Déltől, főleg az északi tájakon, elszórtan alakul ki eső, záporeső. Az északnyugati szél többfelé lesz élénk – írta a Köpönyeg.hu. 14 és 22 fok között változik a hőmérséklet. A borongósabb északon lesz a hűvösebb.

A,Loose,Pile,Of,Fallen,Autumn,Maple,Leaves,Is,On
Fotó: Shutterstock

Kedden erősen felhős időre, és csak kevés napsütésre számíthatunk. Elszórtan alakul ki eső, záporeső. Az északnyugati szél néhol megélénkülhet. 21 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szerdán reggelre pára-, illetve ködfoltok képződnek, amelyek a délelőtt folyamán feloszlanak. Ezután gomoly- és fátyolfelhők mellett napos idő lehet. Nem lesz csapadék. A déli szél megélénkül, amellyel melegebb érkezik hazánk térségébe: délután 24–25 fok is lehet.

Csütörtökön a párásság megszűnése után többórás napsütés várható, majd estétől egyre több felhő érkezik. Nem valószínű még csapadék. Nyárias meleg lesz 22–29 fokos maximumokkal. Délutántól megerősödik az északnyugati szél.

Pénteken estig erősen felhős időre van kilátás, főleg északkeleten záporok is előfordulnak. 20–24 fok közé csökken a hőmérséklet. A délnyugati szél élénk lesz.

Szombaton igazi vénasszonyok nyara jellegű idő várható többórás napsütéssel, kevés felhővel. Élénk, néhol erős lesz a DNy-i szél. 25 fok körüli értékeket mérhetünk.

 

északnyugati szél többórás napsütés Köpönyeg lehűlés
Kapcsolódó cikkek