A mocsai Boldogasszonypusztán kínálják 235 millió forintért megvételre azt a 420 négyzetméteres egykori vadászházat, erdei kúriát, amely a Lagzi Lajcsiként ismert egykori tévésztár, a jelenleg börtönbüntetését töltő Galambos Lajos tulajdona. A kastéllyal szomszédos épületből talán rendezvényközpont lesz hamarosan derül ki a hirdetésre rábukkanó Ripost beszámolójából.

Fotó: ingatlan.com

Idén nyáron már hazatérhet a börtönből Galambos Lajos, de hogy pontosan hol lesz majd az otthona, az egyelőre még kérdéses, hiszen amint arról már a Világgazdaság is beszámolt, jóideje vevőt keresnek mocsai kastélyára.

A több mint 5 milliárd forintot érő impozáns épület, a Galambos család egykori 30 szobás otthona időközben eltűnt a hirdetési oldalakról, de a legfrissebb sajtóbeszámolók arra utalnak, hogy továbbra is eladósorban lehet. 

A mocsai birtokon most reflektorfénybe került kúria, avagy vadászház éppen 

két éve még 165 millió forintért volt hirdetve, az aktuális vevőre most 235 milliós irányárral céloznak. 

Az apránként piacra dobott ingatlanegyüttesnek egy panzió kialakítására  alkalmas,  ötszobás, hat fürdőszobás ház is része volt, amiért a hozzá tartozó területtel együtt hajdan 60 millió forintot kértek.

A Ripost elérte az ingatlanközvetítő irodát, amit Galambos Lajos megbízott a 420 négyzetméteres vadászház értékesítésével, amiről megtudták, hogy az még a piacon van, de folyamatos iránta az érdeklődés. 

A mocsai kastély sorsa egyelőre ismeretlen, az ingatlan ősszel eltűnt a hirdetési oldalakról
Fotó: Szabolcs László / MW Bulvár

Jelenleg nincs konkrét ajánlat, de akik eddig megtekintették, mind látták a benne rejlő lehetőségeket. 

Az ingatlan és a terület nem esik semmilyen korlátozás alá, vagyis tökéletesen alkalmas akár gazdálkodásra, vagy egyéb vállalkozásra 

tette hozzá a közvetítő, aki szerint rendezvényközpontként és kisállat simogatóként is sikeresen üzemelhet a ház, ami különleges családi lakhelyként is jól szolgálhat.

Mindezekből úgy tűnik, hogy a Galambos Lajos-féle luxusingatlan portfólió legértékesebb darabjai még vevőre várnak.