BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
null

Videó készült a Gyurcsány házaspár és Apró Piroska új luxusingatlanáról

Tart még az építkezés annál a rózsadombi villánál, ahova a hírek szerint Gyurcsány Ferenc és felesége, Dobrev Klára költözik.

Korábban a Világgazdaság is megírta, hogy a Rózsadomb egyedülálló panorámával rendelkező részén vett ingatlant Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára. A tulajdonukban maradt egyelőre az Apró-villa is. Az örökpanorámás rózsadombi telekre megálmodott épület egyik lakását 2022-ben 4,31 milliós négyzetméteráron kínálták. 

Fotó: Magyar Nemzet

A videó szerint javában tart az építkezés annál a rózsadombi villánál, ahova a hírek szerint Gyurcsány Ferenc és felesége, Dobrev Klára költözik az eddigi otthonukból. Az ingatlan egyébként jól el van rejtve a szemlélődők elől, egy külön út vezet a luxuslakáshoz. A Gyurcsány házaspár korábban többször beszélt a nyilvánosság előtt arról, hogy értékesítik a Szemlőhegy utcai villát, hiszen mint a DK pártelnöke mondta, csak „kóvályogtak” az óriási házban.  

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.