Debrecen dinamikusan fejlődő déli vállalkozási övezetétől karnyújtásnyira, a Mikepércsi úton, modern, családias övezetben, egy hárommilliárd forintos beruházás révén új, 2600 négyzetméter alapterületű Interspar áruház nyílt – közölte a Világgazdasággal az áruházlánc.

Az új debreceni Intersparban több mint 20 ezer árucikk közül választhatnak a vásárlók
Fotó: Spar.hu

 

Nem véletlenül választották ezt a részét Debrecennek

„Nem véletlenül választottuk legújabb Interspar hipermarketünk helyszíneként a cívisváros ezen területét, hiszen az utóbbi időben több, jelentős létszámú munkaerőt foglalkoztató cég települt ide, és megnőtt az itteni agglomerációba költöző fiatal, többgyermekes családok száma is. Mind az ide rendszeresen munkába járók, mind az itt élők igényeit messzemenően kielégíti a hárommilliárd forintos beruházással elkészült új üzletünk,”

amelyben nemcsak az élelmiszerek széles választékát, de elektronikai cikkeket, ruházatot, kertészeti eszközöket és játékokat is megtalálhatnak

– mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője. 

Az új debreceni áruházban elsőként a nonfood részleg fogadja a vásárlókat, akik a háztartási eszközöktől kezdve a barkácscikkekig, ruházatig több ezer termék közül válogathatnak az áttekinthető, az üzletlánc legújabb dizájnja szerint kialakított eladótérben – innen a frissosztályokhoz vezet az út.

A közlemény szerint az új Interspar vonzó külsővel és könnyen felfedezhető belső térrel áll a vevők szolgálatára, akik

több mint 20 ezer árucikk közül választhatnak. 

A kínálatban hangsúlyos szerepet kapnak a kedvező árú, kiváló minőségű SPAR saját márkás termékek is.  

A friss csemege- és hústermékeket kínáló hűtők gyors, várakozás nélküli vásárlási lehetőséget biztosítanak.
Fotó: Spar.hu

 

Nem lesz papírból készült árcímke

A bolt 66 dolgozónak ad munkát, a világítást és hűtést pedig a legmodernebb eszközök biztosítják, ügyelve a környezetbarát működésre. Az üzlet különlegessége, hogy az Interspar hipermarketek közül itt telepítettek először digitális árjelzőket, melyeknek köszönhetően nincs szükség a továbbiakban papírból készült árcímkékre. Az autóval érkezők 140 várakozóhelyen parkolhatják le a járművüket, de a jól szervezett közösségi közlekedéssel is könnyedén elérhető ez az övezet.  

Cserbenhagyhatják a Lidlt Magyarországon: a többi bolt kinyithat karácsonykor

Úgy tűnt, papírforma, hogy a kiskereskedelmi láncok általánosan zárva tartsanak december 24-én. Csakhogy most úgy látszik, a Lidlt nem követi a többi nagy. Sok idő már nem maradt csatlakozni a kezdeményezéshez.