Két Magyarországi Auchan áruházban is lehet muncholni áprilistól – írt közleményében a kiskereskedelmi lánc. Soroksáron és a Savoya Parknál lévő áruházaikban lehet majd átvenni a meglepetés csomagokat áprilistól. A cég azt írta, hogy terveik szerint a nyár elejére az összes hazai Auchan áruház is beszáll a muncholásba.

LUS_7806
Az Auchan áruházaiban is lehet már muncholni. Fotó: Kallus György / Világgazdaság

„Maradtmég” néven kínál majd az Auchan háromféle meglepetéscsomagot. A nevet a tavaly év végi maradékmenő programból mentették át. A három csomag a következő:

  • A zöldség-gyümölcs munch 1 500 forint értékben tartalmaz majd termékeket és mindössze 500 forintba fog kerülni.
  • A Pékség munch-ba 3 000 forintot érő pékáru kerül, amit 1 000 forintért árulnak.
  • A Mix munch-csomagért mindössze 2 000 forintot kell fizetni, amiért 6 000 forint értékben kapnak terméket az ügyfelek.

A legnagyobb Mix munch-csomagba főleg reggelire vagy vacsorára elfogyasztható, hűtést igénylő termékek kerülnek.

A közleményből az is kiderült, hogy a csomagokba olyan lejárat közeli áruk tartoznak, amelyeket nagy valószínűséggel már nem tudnak értékesíteni, viszont így nem is kell a szemétben végezniük. A munch-csomagokat az eredeti ára harmadáért árulják. A csomagok értéke, valamint ára minden részt vevő áruházban egységes, viszont a benne szereplő termékek a készletektől függően változatosak lesznek.

  • A hűtést igénylő termékek a lejárat előtti napon, 
  • a pékáru a sütéstől számított 24 órán belül, 
  • a zöldség-gyümölcs pedig részletes minőségi előírásoknak megfelelve kerülhet a csomagokba.

A „Maradtmég”-csomagokat 

a vásárlók délután 17 óráig rendelhetik meg a Munch weboldalán vagy az applikációban. 

Az átvételi idősáv áruházanként eltérő lehet, de általában 18:30-20:30 között vehetők át a termékek az áruházak Vevőszolgálatán található Munch átvételi pontokon.

A munkatársak egy belső applikáció segítségével állítják össze a csomagokat, amelyek a lédig-termékek esetében is tartalmaznak információkat az allergén összetevőkről.

Fillérekbe kerülhet a zöldség-gyümölcs, ha elég kíváncsi és szerencsés

Mennyi? 399 forint? Ez komoly? – sorjáztak a kérdések, amikor beállítottam a szerkesztőségbe a frissen mentett, többkilónyi zöldséget és gyümölcsöt rejtő dobozommal a közeli szupermarketből. Ott, ahol mindeközben egyetlen darab nektarinért 360 forintot ütött be a pénztáros. Ételmentőnek lenni mindenkinek megéri, a csomagokat felkínáló és megvásárló félnek is. A sztori nem új, de vannak benne magyar sikertörténetről szóló részletek is.