Az orosz hátterű, Európában már jelen lévő Mere szupermarket hálózat Magyarországon munkatársakat keres a beszerzési menedzser pozícióra – olvasható a TS Retail Kft. LinkedIn-oldalán. A kiírás szerint a cég már 10 országban jelen van és „kifejezetten alacsony árpolitikát” folytat, ami „20 százalékkal alacsonyabb a piaci áraknál”. 

mere
Mégis jön a Mere Magyarországra, már munkatársakat keresnek / Fotó: Mere

A kiírás szerint a következő feladatkörökre keres munkatársakat Magyarországon a Mere:

  • beszállítók és gyártók felkutatása;
  • beszállítói szerződések előkészítése és gondozása;
  • árukészletek figyelemmel kísérése, áruciklusok biztosítása;
  • versenytársak és a piaci helyzet folyamatos figyelemmel kísérése;
  • heti elemzések és riportok készítése.

A jelentkezőkkel szemben természetesen elvárások is vannak, melyek közül az elsők az élelmiszer és nem élelmiszer áruk beszerzési területén rendelkező tapasztalat és a Microsoft irodai programjainak felhasználói szintű ismerete. A kiírásban továbbá olvasható, hogy

a Mere jól megközelíthető munkahelyet és havi nettó 1300 euró (508 ezer forint) munkabért kínál.

Korábban a Világgazdaság arról számolt be, hogy a Mere – pontosabban már a MyPrice – nem Magyarországon, hanem Belgiumban nyit új üzletet. Arról szólt a hír, hogy a MyPrice április 12-én, ezen a héten pénteken nyitja meg negyedik belga boltját Antwerpenben. A tervek szerint még ebben a hónapban átadják az ötödik boltjukat is, Bertrix településen. Ezzel pedig nincs vége a sorozatnak, ugyanis az orosz lánc gőzerővel keresi a további helyszíneket.