Több mint 400 terméke árát tört le a SPAR ezekben a napokban. A promócióban szereplő egyes termékek árán akár 45 százalékot is lehetett spórolni. A SPAR két új promóciót indított április 2-án kedden és 3-án, szerdán.

SPAR
Százával árazta le a termékeket a SPAR / Fotó: SPAR

A boltokban az akció keretein belül életre hívott szórólapban feltüntetett top árucikkekre és S-budget termékekre akár 12–45 százalékos kedvezményt is lehetett kapni. Olyan népszerű termékről volt szó,

  • mint az 500 grammos S-Budget frankfurti virsli, 
  • a 450 grammos 12 százalékos SPAR tejföl, 
  • a 450 grammos SPAR kaukázusi kefir
  • vagy az 1 kilogrammos Omnia Silk szemes kávé. 

A SPAR arra is felhívta a figyelmet, hogy a 2024. április 2-től 10-ig tartó promócióban a húsvéti ünnep előtt – március 26. és március 28. között – kiosztott akciós kuponlapon, valamint az április 4-től megjelenő szórólapokban szereplő – élelmiszer és nem élelmiszer kategóriába tartozó – összesen több mint 400 terméket jelentős kedvezményekkel lehet megvásárolni. 

A tavaszi kuponfüzetbe bekerültek a háztartásokban mindennap használatos mosószerek és népszerű kozmetikai cikkek, amelyekre 35-40 százalékos kedvezményt is adnak. Az élelmiszerek közül a 2x200 grammos Regnum juhbeles virslit 29, a kézműves Gyulai vékony kolbászt 25 százalék kedvezménnyel kínálják, a Rio Mare kuponnal a márka hat népszerű terméke pedig 30 százalékkal olcsóbb. A kedvezményt a kupon átadásával lehet érvényesíteni fizetéskor.