Közélet

Tízből négynek csalódást okoztak Orbán Viktor szavai

Az emberek többsége szerint nincs összhangban, ellentétes Orbán Viktor azon kijelentése, miszerint, ha kormányra kerül, sokaknak sok minden fog fájni - tehát megszorítások lesznek - azzal, amit korábban hangoztatott - idézi a Híradó a Népszabadságot.

 Ezt a válaszadók 63 százaléka gondolja így, és csak 25 százalék képvisel ellentétes álláspontot, a nyugdíjasoknál 73:17, de még a fideszes nyugdíjasoknál is 48:42 százalék - derül ki a Medián felméréséből.

Az ominózus Színház- és Filmművészeti Egyetemen tartott, a többi közt a nyugdíjak befagyasztásáról és az állami beruházások leállításáról szóló beszédről annak kiszivárgása után két héttel három emberből kettő hallott, ezeknek a fele azt mondta, hogy nem változott a véleménye az ellenzék vezéréről, de tíz emberből négynek csalódást okoztak Orbán Viktor szavai.

A nyugdíjasok körében még nagyobb volt a nem tetszés, a megkérdezett idősek felének romlott a véleménye a Fidesz elnökéről. Orbán Viktor saját híveinek is meglepetést okozott, minden hatodik, a fideszes nyugdíjasok közül pedig minden 12. neheztel Orbán Viktorra.

csalódás emelés nyugdíjas
Kapcsolódó cikkek