Közélet

Paris Hilton, Britney Spears és Obama egy videón! Nézze meg!

Élesedik az amerikai elnökválasztási kampány: a kedélyeket John McCain legújabb, "Celeb"-nek nevezett televíziós reklámja borzolja.

Sárdobálásba fordult az amerikai elnökválasztási kampány. John McCain csapata Paris Hiltonhoz és Britney Spearshez hasonlította egy televíziós reklámban Barack Obamát, miután a demokrata jelölt csapata egy reklámban George Bushsal próbálta összemosni republikánus ellenfelét.

Paris Hiltont nem kérdezték meg a videó kapcsán, és nem is adta hozzá engedélyét - idézi képviselőjét a People. Sőt, édesanyja egyenesen pénzkidobásnak nevezte a hirdetést - írja a Reuters. Kathy Hilton köztudottan a republikánus szenátor támogatója.

A hirdetés Parist és Britney Spearst (utóbbi Paris anyukájához hasonlóan republikánus támogató) használja arra, hogy igazolja: Barack Obama inkább szupersztár, mintsem egy rátermett katonai főparancsnok. E támadás visszatérő témája a kampánynak, akárcsak a másik oldalról McCain összemosása George W. Bushsal.

"Ez az ország idejének és figyelmének messzemenő pazarlása, akkor, amikor emberek milliói veszítik el otthonukat és munkájukat. Továbbá ez egy teljesen komolytalan módja az Egyesült Államok következő elnöke megválasztásának" - mondta a világhírű hotelmágnás felesége.

"John McCain vagyok, és messze nem ilyen népszerű. Szavazzon rám!" - hangzik a "Celeb - 2. rész" reklámban. Melyből Parist immár kihagyták.

Egy másik reklámjában John McCain stábja még tovább viszi a támadást: "Barack Obama lehet, hogy A Kiválasztott, de készen áll arra, hogy vezessen egy országot?"

 

Obama negatív kampány McCain reklám kathy hilton celeb paris hilton
Kapcsolódó cikkek