Közélet

Zuschlag-ügy: fejlemények!

A Zuschlag- ügy tárgyalása azért kezdődik csak októberben, mert több mint 10 ezer oldalas iratanyagot kell áttanulmányoznia a bírónak. Fodor Endre tárgyalta az első magyar maffiapert is, amelyben Radnai László és társai összesen 68 év fegyházbüntetést kaptak.

Kitűzték az első tárgyalási napot a Zuschlag-ügyben. Október 8-án tárgyalja a Bács-Kiskun Megyei Bíróság Zuschlag János és tizenöt vádlott társa ügyében indult eljárást. A volt szocialista politikust és társait folytatólagosan, üzletszerűen, bűnszervezetben elkövetett, különösen nagy kárt okozó csalással vádolják.

Fodor Endre bíró tárgyalja a Zuschlag János és tizenöt társa ellen indult büntetőpert. Ő tárgyalta az első magyar maffiapert, melyben Radnai László és társai összesen 68 év fegyházbüntetést kaptak. A Zuschlag-ügy tárgyalása azért kezdődik csak októberben, mert Fodor Endre bírónak legalább ennyi időre van szüksége, hogy a Zuschlag-ügy több mint tízezer oldalas iratanyagát áttanulmányozza – írja a hirado.hu.

A tárgyalás során több mint 200 tanút kérdez ki a bíróság az ügyben, így várhatóan csak jövőre lesz első fokú ítélet az ügyben - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Feleky István, a Bács-Kiskun Megyei bíróság büntető kollégiumának vezetője.

Előzmények

maffia Zuschlag per radnai
Kapcsolódó cikkek