Közélet

Egy vidám Zuschlag-tárgyalás - A jókedv a tetőfokára hágott

A Zuschlag-per egyik legvidámabb tárgyalási napját tartották csütörtökön Kecskeméten.

A jókedv akkor hágott tetőfokára, amikor az egyik vádlott, a romániai születésű Győrfi Ludovic a bírónak azt bizonygatta, hogy ő nem bújtatta a menekülésben lévő Ladost. Hanem a személyi titkár levegőváltozás érdekében tartózkodott fél évig Erdélyben. Nevetés nélkül még Zuschlag sem bírta ki barátja vallomását, de szélesen mosolygott a vádlottak padján ülve maga Lados is.

Győrfi szerint ő nem követett el bűncselekményt, viszont 2007. február 9-én váratlanul betoppant hozzá Zuschlag, aki az üzlettársa egy ingatlanokkal foglalkozó bt.-ben. Hozta magával személyi titkárát, Ladost, aki egész este folyamatosan sírt, és amikor egy-egy pillanatra mégis megszólalt, azt mondta Győrfinek, hogy új életet akar kezdeni, és össze akarja szedni magát. Ladost ekkor már keresték az ügyészek, amiről Győrfi állítása szerint nem tudott.

Győrfi hivatalosan havi 100-120 ezer forintos jövedelemmel rendelkezik. Ebből eltartja a feleségét és két gyermeküket, Nagykovácsiban egy 30 milliót érő villában lakik és támogatja erdélyi nagynénjét is. Zuschlaggal 2000-ben ismerkedett össze, amikor még fitneszedző volt és Zuschlag személyi trénerének kérte fel. Ebből lett a barátság, majd üzleti kapcsolat, és Zuschlagra tekintettel szervezte meg az erdélyi levegőváltozást Ladosnak.

Zuschlag per Lados
Kapcsolódó cikkek