Közélet

1,4 milliós értekezlet a Balatonon - Ülés helyett jacuzzi, melynek azért előnye is van

Közel száz fő részvételével szervezett kétnapos tanácskozást egy balatoni wellness szállóban a Pécsi Többcélú Kistérségi Társulás, majd másfél milliós költséggel. A társulás elnöke szerint a későbbi együttműködés válik olajozottabbá az ilyen összejövetelek révén.

Rövid olvasói levélkéből értesültünk arról, hogy a Pécsi Többcélú Kistérségi Társulás 96 fővel egy balatoni luxusszállodában töltött egy hétvégét. „1,4 millió forintért értekezett, természetesen az adófizetők pénzén” – idézi hírforrását a www.bama.hu.

Mint a Baranya Megyei Onlone megtudta, a 2003-ban létrejött szervezet minden évben rendez hasonló kihelyezett ülést, néhány éve az osztrák fővárost célozták meg. A résztvevő polgármesterek, jegyzők, intézményvezetők egy része valóban részt is vesz a megbeszéléseken, de akadnak nem kevesen olyanok, akik az időt leginkább a jacuzziban töltik.

A 39 települést tömörítő kistérségi társulás – elnöke Füziné Kajdy Zita orfűi polgármester, elnökhelyettese Tasnádi Péter, Pécs város polgármestere – a Mikulás napja körüli hétvégén Balatonszemesen, a Hotel Szindbád Rendezvény és Wellness Szállodában tartotta kétnapos tanácskozását. Ezen részt vettek a kistérség polgármesterei, jegyzői, intézményvezetői és több meghívott. Társulási tanácsülésre és bizottsági ülésekre került sor.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható

Füziné Kajdy Zita orfűi polgármester Baranya Megyei Onlone jacuzzi
Kapcsolódó cikkek