Közélet

"Ez az egész csak egy nagy félreértés" – Médiasztár lett Blagojevich-ből

Rod Blagojevich, a tisztségétől megfosztott Illinois-i kormányzó az utóbbi időben egyik talkshow-ból a másikba igyekszik. Legutóbb David Letterman interjúvolta meg, akinek úgy nyilatkozott: félreértésen alapulnak az ellene felhozott vádak.

A show házigazdája köntörfalazás nélkül fordult vendégéhez és kérdezte meg: miért is jelent meg a műsorban? Blagojevich erre úgy válaszolt: a legrosszabb formáját akarta megmutatni – a műsorvezető igyekezett megerősíteni, hogy ez sikerült is – tudósít az AP.

A kormányzó, akit többek között azzal vádolnak, hogy pénzért akarta értékesíteni a Barack Obama elnökké választásával megüresedő szenátori széket, minden megszólalásakor hangsúlyozza, hogy fel fogják menteni a vádak alól. A Letterman show-ban is kifejtette, hogy csak "egy nagy félreértésről" van szó. Hozzátette: újraegyesíti családját és éppen munkát keres (megkérdezte a showmantől, nincs-e nála munkafelvétel).

Blagojevoch mostanra szinten minden népszerű műsorban szerepelt, így megjelent az ABC The View című show-jában, a The Rachel Maddow Show-ban az MSNBC-n és a CNN Today című programjában is, ahol olyan műsorvezetőkkel találkozott, mint Larry King vagy legutóbb David Letterman.

A volt kormányzót ügynöke szerint számtalan ajánlattal keresik meg naponta "különböző tevékenységekkel kapcsolatban" és – mint fogalmazott – rengetegen szeretnének beszélni vele. Glenn Selig ugyanakkor nem részletezte, pontosan mit szeretnének csináltatni Blagojevich-csel.

Obama Letterman msnbc king Blagojevich ABC show
Kapcsolódó cikkek