Közélet

Gyurcsány: betelt a pohár - "A Magyar Hírlapra ne fizessenek elő"

A kormányfő Bayer Zsolt "Betelt a pohár" című publicisztikája miatt kéri ezt minden állami intézménytől és állami tulajdonú vállalattól - áll az Országos Sajtószolgálat közleményében.

A Magyar Hírlap hétfői számában megjelent "Betelt a pohár" című cikket követően Gyurcsány Ferenc miniszterelnök is azt gondolja, hogy betelt a pohár, arra kéri valamennyi állami intézményt és állami tulajdonú vállalatot, hogy szüntesse meg a lap előfizetését. Mindemellett az illetékes vagyonkezelő szervezeten keresztül a kormányfő arra utasítja az érintett állami vállalatokat, hogy szüntessék be a fizetett hirdetések és a reklámok megjelentetését a Magyar Hírlapban.

Gyurcsány Ferenc arra utasítja Draskovics Tibor rendészeti és igazságügyi minisztert, hogy készítse elő a megfelelő sajtóetikai, vagy jogi eljárást a "Betelt a pohár" című írással kapcsolatban.

Büntető feljelentés is lesz Gyurcsány Ferenc szavaival párhuzamosan a Magyarországi Munkáspárt 2006 elnöksége mélységesen elítéli az egyre agresszívebb bűnözőket.

A párt elnöksége büntető feljelentést tesz Bayer Zsolt és a Magyar Hírlap ellen a napilapban publikált "uszító cikk" miatt.

Gyurcsány Bayer Magyar Hírlap cikk
Kapcsolódó cikkek