Közélet

Veszprémi gyilkosság: két gyanúsítottat elfogtak

Ausztriában elfogott a rendőrség két gyanúsítottat, akik összefüggésbe hozhatók a vasárnap hajnali verekedéssel, amelyben Marian Cozma, a veszprémi kézilabdacsapat 26 éves román beállósa életét vesztette.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az InfoRádiónak elmondta: egy harmadik gyanúsítottat még keresnek. Váradi Piroska hozzátette: az osztrák rendőrség a magyar határtól nem messze, az ausztriai A2-es autópályán tartóztatta fel, majd azonosította a két férfit.

Szólt arról is, hogy jelenleg arról próbálnak információkat gyűjteni, hogy a három gyanúsítotton kívül még hányan vettek részt a bűncselekmény elkövetésében, és hányan voltak a verekedés helyszínén.

Egy veszprémi bárban vasárnap hajnalban szíven szúrták Marian Cozmát, a Veszprém kézilabdacsapatának 26 éves román válogatott játékosát, aki a kórházban életét vesztette. A támadásban két társa is súlyosan megsérült: a szerb Zarko Sesumnak az arccsontja törött el, a horvát Ivan Pesic pedig vesén szúrták, de már stabil az állapotuk.

rendőrség elfog gyilkos Cozma
Kapcsolódó cikkek