Közélet

Eltűnt csecsemő - Nem a különélő apára gyanakodnak

Továbbra sem találják azt az öthetes csecsemőt, aki még péntek este tűnt el a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszabőről.

 „Oda voltunk Fegyverneken vásárolni. Amikor hazaértünk a lányom már sikoltozott, hogy eltűnt a kicsi” – mondta lapunknak, a nagymama. Mint kiderült, a kicsi lány aludt a kiságyban, mikor az anya másik gyermekével, a három esztendős kisfiával, Józsikával átszaladt a szomszédba egy cigiért. Addig nem volt senki a házban, csak a csöppség. Mikor visszajöttek, nem is gondolt rá, hogy baj lehet. A gyermek apja ugyan nem él a családdal, de nem gondolják, hogy ő követte volna el - írja a bama.hu.

 Tegnap a környék benzinkútjainak kamera-felvételeit, illetve egy csecsemő ellátásában szóba jöhető intézményeket ellenőrizték a rendőrök – mondta Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az öthetes kislányra országos körözést is kiadtak.

Az eltűnt M. Kiara Dzsenifer 49 centiméter és 3 kiló 20 dekás csecsemő. Arcán egy piros folt van. Eltűnésekor rózsaszín alsóruhát és bézs színű tipegőt viselt. A rendőrség pénteken még annyit közölt, hogy a kislány eltűnése kapcsán „egyelőre nem merültek fel életellenes bűncselekményre utaló körülmények.”

eltűnt apa csecsemő
Kapcsolódó cikkek