Közélet

Érdekességek

1. Az esettanulmány

A Budapesti Corvinus Egyetem Vezetéstudományi Intézete állította össze a jubileumi verseny esettanulmányát. A megoldandó feladat a Pedersen & Partners: globális harc a tehetségekért címet viselte. A versenyzőknek egy olyan stratégiai ütemtervet kellett bemutatniuk, amely választ ad arra, hogyan lehet a P&P-t 2012-ig magántulajdonban lévő, integrált fejvadász céggé tenni. Az esetet Bakacsi Gyula felügyeletével Stanislav Ryzhov és Kindli Erna készítette.


2. Felszereltség

Az informatikai hátteret és eszközöket a Compoffice-R biztosította. A többi között 14 laptopot és projektorokat bocsátott rendelkezésre a verseny idejére.


3. A verseny helyszíne

A verseny idejére a Mercure Budapest Korona szállásolta el a résztvevőket, és biztosította a helyszínt az elődöntők megrendezéséhez is. A Budapest szívében található Mercure Budapest Korona 421 hangszigetelt, légkondicionált, többféle kategóriájú szobájával a város egyik legnagyobb üzleti szállodája – nem véletlen, hogy támogatóként csatlakozott az üzleti élethez szorosan kötődő versenyhez. A hotel alkalmas szervezett üzleti ebédek, szemináriumok, tréningek és egyéb rendezvények lebonyolítására.

Értesüljön a gazdasági hírekről első kézből! Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kapcsolódó cikkek