BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

"Bajnai nem más, mint Gyurcsány-klón" - A Fidesz üzenetei

Érvelőkártyával segíti aktivistái felkészülését az európai parlamenti választási kampányra a Fidesz.

Az ellenzéki párt önkénteseinek a közvetítendő üzeneteket kilenc pontban foglalta össze, hogy a kopogtatócédulák gyűjtése során a választókat tájékoztathassák. A Fidesz korábban is készített már ilyen kivonatos érvgyűjteményt, legutóbb a vizitdíjról szóló népszavazásra, de már a 2004-es EP-választásokon is használták - írja a Hírszerző.

Miért kell elmennünk szavazni június 7-én? - szól az első kérdés. A válasz: "A jelenlegi belpolitikai helyzetben óriási jelentősége van a június 7-i választásnak. A Gyurcsány-kormány megbukott, de nem mer szembenézni a választókkal. Háttéralkukkal arra törekszik, hogy megtartsa a hatalmat. Magyarországnak új irányra, erős kormányra, határozott vezetésre van szüksége. Erős kormány csak választás útján jöhet létre. Demokratikus felhatalmazás nélkül nem lehet eredményesen kormányozni az országot. Az európai parlamenti választáson üzenetet tudunk küldeni a kormánynak és a parlamentnek arról, hogy itt az idő a politikai változásra" - olvasható a Fidesz érvelőkártyáján.

A következő rész címe egy szó: Bajnai. "Bajnai nem más, mint egy Gyurcsány-klón. Ugyanaz a volt KISZ-es háttér, ugyanaz a vállalkozói kör. Bajnait Gyurcsány hozta be a politikába, az ő embere. Gyurcsány és Bajnai egy és ugyanaz. Bajnait soha senki nem választotta meg, nincs demokratikus felhatalmazása. Bajnai hónapok óta gazdasági miniszter. A jelenlegi gazdasági helyzetért ő is felelős. Bajnai egy sötét gazdasági ügyben is érintett: az általa akkor vezetett Wallis Rt. vitte csődbe a Hajdú-Bét mezőgazdasági vállalatot, a csőd miatt több száz libatermelő ment tönkre, többen öngyilkosok lettek" - áll többek között a papíron. 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.