Közélet

Máris megszerette a Nap-Kelte utódját az MSZP

A vélt jobbra tolódása miatt eddig bojkottált Ma Reggel műsorában a fővárosi szakítás másnapján az MSZP és az SZDSZ is erős embereit küldte a helyzet megmagyarázására – írja a Népszabadság.

A reggeli csúcsforgalomban a tartalomra nem tudtunk figyelni, a tévé némán ment a háttérben. Annál nagyobb volt a meglepetés, mikor Betlen Jánossal szemben helyet foglalt Mesterházy Attila, a szocialisták parlamenti frakcióvezetője.

Ezzel még nem ért véget a tűzijáték, pár perccel később már Demszky Gábor magyarázta a bizonyítványt – fogalmaz a Népszabadság.

Nem bojkottálja tovább az MSZP a közszolgálati televízió Ma Reggel című műsorát - tudta meg a lap az egyik elnökségi tagtól. Mint ismert, a szocialisták korábban a Nap-Kelte vitatott módon történő eltávolítása után hozták azt a döntést, hogy a helyzet tisztázásáig nem mennek el a műsorba.

Pontosabban bojkottot nem hirdetnek a Ma Reggel-lel szemben, de minden képviselőjüknek felhívták arra a figyelmet, hogy "a tisztázatlan helyzet miatt fontolják meg az adásban való részvételt"

bojkott SZDSZ MSZP nap-kelte ma reggel
Kapcsolódó cikkek