Közélet

Maroknyi tüntetővel virrasztott a Tubesen Páva Zsolt

Maroknyi tüntető, néhány politikus és számos sajtós mínusz 12 fokban a Tubesen, ahol a polgármester a civilekkel virrasztva demonstrál a lokátor ellen.

Kicsi, de elszánt tüntetői csoporthoz csatlakozott Páva Zsolt, aki fél kilenc körül ért a Tubesre, miután a közgyűlés végét meg sem várva elindult a demonstrációra.

A polgármester egyedül érkezett, komoly téli felszereléssel. Páva válaszolt a sajtó kérdéseire és a tábortűznél beszélgetett a tüntetőkkel, akik közt néhány, a bama.hu információi szerint Magyar Gárda tagjaira jellemző ruházatot viselő férfi is feltűnt.

Páva Zsolt híreket is hozott a Tubesért aggódóknak: a csütörtöki közgyűlés egyhangú szavazással magánúttá minősítette a Tubesre vezető utat, amely eddig közútnak számított. Így a jogászok szerint sokkal több esélyük lesz arra, hogy korlátozzák, ki és milyen járművel mehet fel.

A katonai átjátszóállomást természetesen ezután is megközelítheti, elláthatja a Honvédelmi Minisztérium a 3,5 tonna összsúly alatti gépjárművekkel – hangsúlyozta a sajtó kérdésére Páva Zsolt.

páva zsolt virrasztás Tubes
Kapcsolódó cikkek