Közélet

Élet Hagyó lemondása után: megköszönik a távozást

Nehéz döntés volt nehéz helyzetben - így kommentálta Burány Sándor Hagyó Miklós bejelentését, miszerint lemond fővárosi közgyűlési mandátumáról, visszalép budapesti listás helyéről és egyéni képviselő-jelöltségétől.

Az MSZP budapesti elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta: azért vették komolyan a terhelő vallomásról szóló sajtóértesülést, mert azt nem cáfolta senki, és több információ is arra utalt, hogy tényként kell kezelni a hírt.

Burány Sándor hozzátette: a szocialista párt úgy látta, minél korábban fel kell szólítani a lemondásra Hagyó Miklóst, ezért nem várták meg a hivatalos megerősítést.

A lemondás nehéz döntés volt egy nehéz helyzetben Hagyó Miklós részéről - mondta Burány Sándor, aki hozzátette: megköszöni a volt főpolgármester-helyettes döntését.

Mint tegnap megírtuk, nem indul Hagyó Miklós az országgyűlési választásokon - ezt a szocialista politikus maga személyesen jelentette be kedden.

Minden parlamenti képviselő határidőre, azaz éjfélig leadta vagyonnyilatkozatát, amely nyilvános, megtekinthető az országgyűlés honlapján. - Hagyó vagyonnyilatkozata is itt olvasható

Hagyó Hagyó botrány Burány vagyonnyilatkozat
Kapcsolódó cikkek