Közélet

A legnagyobb bukás: Uma Thurman új filmjét egy néző látta

Szokásos eljárás minden filmről közölni, hogy mekkora bevételt hozott a bemutatás napján, illetve az első hétévégén. Nos, ez Uma Thurman új filmje esetében minden idők legnagyobb bukását hozta.

A Ponyvaregény és a Kill Bill filmek sztárjának mozija ugyanis egy március eleji vasárnapon, amikor bemutatták, mindössze 9 fontot (2 652 forint) hozott - írja a Telegraph. Ez azt jelenti, hogy egy, azaz egy néző látta a Motherhood (Anyaság) című filmet, amelyet Katherine Dieckmann írt és rendezett.

Nagy-Britanniában a nyitó hétvége összbevétele 88 fontra rúgott. A film producerei csak egy mozinak adtak engedélyt a vetítésre - remélve, hogy a kizárólagosság okozta felhajtás miatt a bevételek is szépen alakulnak majd.

A számítás nem jött be: a nézők rekordszámban maradtak otthon.

Az Egyesült Államokban a tavalyi bemutató hétvégéje sem sikerült fényesen: akkor 40 ezer dollár került a kasszákba, noha a film maga 3,4 millióba került.

Barry Norman fimkritikus még sosem hallott ilyen bukásról. Mint mondta, ez nem egy kis, független film. Hihetetlen hogy csak 11 embert érdekelt annyira Uma Thurman, hogy megnézze a filmet.

bukás motherhood anyaság uma thurman Katherine Dieckmann
Kapcsolódó cikkek