Közélet

Elkerülőutat ígért Pécsnek Orbán

Példaértékűnek tartja Orbán Viktor Pécs jobboldali vezetését - a Fidesz miniszterelnök-jelöltje hétfőn látogatott a városba, ahol a polgármesterrel tárgyalt. Páva Zsolt bejelentette: ha a jobboldal kerül kormányra, az első intézkedéseik közt lesz az M6-os autópálya pécsi elkerülőútjának megépítése.

A hétfőn Pécsre látogató Orbán Viktor szerint példaértékű a város irányítása, világosan látszik, hogy az új városvezetés nem fél szembenézni a problémákkal, és megpróbálja megoldani azokat. A Fidesz elnöke szerint a pécsi városvezetésnek és a pécsieknek is köszönet jár azért a munkáért, amelyet az elmúlt hónapokban elvégeztek - közölte a helyszínről a bama.hu.

Orbán Viktor a városházán tárgyalt Páva Zsolt polgármesterrel, aki közölte: ha a Fidesz kormányt alakíthat, első intézkedéseik között lesz a pécsi elkerülő út megépítése.

Pécs a remény városa, azé a reményé, hogy a romokból igenis lehet valami újat, működőt és jobbat építeni. Mi azt látjuk, hogy ebben a városban szembenéznek a problémákkal és megoldják azokat. A pécsiek megérdemlik a sikert – mondta Orbán Viktor.

páva zsolt Orbán Viktor választások Pécs
Kapcsolódó cikkek